Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Νέα Μέθοδος Αποστολής GearBest Priority Line Netherlands Registered


Update 7/2



Η νέα βελτιωμένη μέθοδος Νέα Μέθοδος Αποστολής GearBest Priority Line Netherlands Registered , για αποστολές χωρίς πρόσθετες χρεώσεις και καθυστερήσεις, είναι ήδη διαθέσιμη για τους πελάτες της GearBest από τα μέσα Ιανουαρίου 2018.

Η Μέθοδος Priority Line: Netherlands Registered (PDM) περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και επίσης χωρίς καθυστερήσεις.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10 έως 25 εργάσιμες ημέρες


Η νέα μεθόδος Priority Line σχεδιάστηκε έχοντας λάβει υπόψιν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η πρότερη μέθοδος PriorityLine EuExpress, και δοκιμάστηκε εκτενώς πριν γίνει επισήμως διαθέσιμη για το ευρύ κοινό.  Κατά την περίοδο των δοκιμών δεν διαφάνηκε κανένα απολύτως πρόβλημα και αναμένεται να λειτουργήσει χωρίς καθυστερήσεις, ακόμα και στις πιο βεβαρυμένες περιόδους.
Αναλυτικά για την Μέθοδο PriorityLine EuExpress δείτε άρθρο μας εδώ
Η Μέθοδος Αποστολής Priority Line Netherlands Registered (PDM) είναι ήδη διαθέσιμη για όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στις Κεντρικές αποθήκες της GearBest στην Κίνα και αναμένεται σύντομα να επεκταθεί και στις αποθήκες του Hong Kong.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ! ! !
Δωρεάν σε πολλά προϊόντα


Η Μέθοδος Αποστολής Priority Line Netherlands Registered (PDM) διατίθεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, αντιστρόφως ανάλογη του ύψους της παραγγελίας (όσο μεγαλώνει η αξία της παραγγελίας μειώνεται η τιμή των μεταφορικών).
Για παραγγελίες που μπαίνουν με Priority Line Netherlands Registered (PDM), αναζήτηση γίνεται μέσω και του 17track.net ενώ την παράδοση στην Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΤΑ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορές από Hong Kong.

Βεβαιωθείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ότι τα στοιχεία διεύνθυνσης που έχετε εισάγει είναι με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish) και όχι με ελληνικούς, για να αποφύγετε καθυστερήσεις και λάθη.

Σε ισχύ βρίσκεται ακόμα η προσφορά «GearBest: Δώρο Το Τελωνείο» (αναλυτικά δείτε ΕΔΩ)


ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ:
ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠAΪΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΕ

gearbestgreece